Categorieën
Nieuws & weetjes

Definitie van ‘diversiteit’ en Douwe Dappert

douwe dabbert plunjezakkendi – ver – si` teit («Latijn) de -woord (vrouwelijk) 1. Verscheidenheid 2. Het uiteenlopen 3. In staat om aan te passen aan vele verschillende functies, bestemmingen of activiteiten.

Douwe dabbert
Er bestaat niet één duidelijke definitie van het woord diversiteit. Het is een woord voor variatie, positief en negatief. Veelzijdigheid is de belangrijkste reden achter de overweldigende populariteit en het succes van promotionele tassen. Bij ieder budget en bij iedere doelgroep bestaat een geschikte tas. Promotionele tassen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Denk aan de huidige mode trends als u ervoor kiest om promotionele tassen te bedrukken. Laptoptassen zijn erg populair onder laptopgebruikers, maar als uw doelgroep bestaat uit mensen die voor hun werk geen laptop nodig hebben (of achter een desktop pc zitten) is het een idee om een andere soort tas uit te zoeken. Plunjezakken zijn erg hip en genieten begin 2012 erg veel aanzien. Douwe Dabbert verschijnt nog steeds zo nu en dan in de Donald Duck. Met zijn plunjezak reist hij het hele land door. Zijn plunjezakken niet iets voor uw bedrijf?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s