Categorieën
Gebruikers vertellen

De nieuwe trend in kerstpakketten 2012

kerstkriebels-logoKerst is voorbij en vele werknemers hebben genoten van een kerstpakket. De trend van de afgelopen vijf jaar is personaliseren. Dit wordt gestuwd door de techniek die personalisatie mogelijk maakt. Dat is ook weer terug te zien in het aanbod kerstpakketten van 2011 en zal ook weer een stijgende trend vormen in het aanbod  van kerstpakketten 2012.

De trendsetter
Eén van de pioniers op het gebied van het personaliseren van kerstpakketten is het bedrijf Kerstkriebels.com. Deze aanbieder zet voor bedrijven een soort webwinkel op in de huisstijl van het bedrijf. De werknemers krijgen dan een login waar credits aan verbonden zijn waarmee zij hun eigen kerstpakket kunnen samenstellen. De credits heten “kriebels” en de verschillende artikelen zijn dan ook geprijsd met de valuta “kriebels”. Zo is het niet duidelijk hoeveel iets werkelijk kost. Het uitkiezen van je eigen kerstcadeaus d.m.v. kriebels wordt door velen ook als leuk ervaren.

Verrassend want iedereen krijgt iets anders
Wat we hebben gezien onder werknemers is dat de gevoelswaarde van een kerstpakket stijgt en de hoeveelheid gesprekken over kerstpakketten toeneemt bij het samenstellen van een eigen kerstpakket. Je hoort collega’s actief praten over wat ze in hun kerstpakket hebben geplaatst en er wordt ook aan elkaar gevraagd wat ze van bepaalde artikelen vinden.

De interesse voor elkaars pakket wordt veel groter en de bewondering, complimenten of juist grappen over elkaars keuze zorgt voor een leuke sfeer op het werk bij de ontvangst van de kerstpakketten. Dit zorgt voor een leuke sfeer op het werk en de kerstpakketten zullen nog lang na kerst een terugkerende gespreksstof zijn.

Advertentie

Één reactie op “De nieuwe trend in kerstpakketten 2012”

Wat een super leuk concept zeg! Erg leuk dat je je eigen cadeautjes mag uitkiezen, en super leuke intro’s van de speciale website’s waar je dan vervolgens kan inloggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s