Categorieën
Nieuws & weetjes

Politieke relatiegeschenken: Republikein Ron Paul gebruikt actiefiguren

Ron Paul relatiegeschenkenOp dinsdag 6 november 2012 vindt de nieuwe presidentsverkiezing plaats in Amerika. De strijd onder de Republikeinen is in volle gang. De marketingmachine draait op volle toeren. Vlaggen, spandoeken, shirts, buttons en noem het maar op. Ron Paul gebruikt actiefiguren ter ondersteuning van zijn campagne. Met zijn originele relatiegeschenken wil hij nog meer mensen bereiken met zijn boodschap.

Commander in Chief-Paul & Super Hero Paul
Ron Paul’s Revolution PAC kondigde gisteren een lijn van actiefiguren met de gelijkenis van de Republikeinse presidentskandidaat. Deze limited edition is 30 cm lang en is verkrijgbaar in twee verschillende stijlen. ‘Commander in Chief-Paul’ wordt geleverd met een scherp pak en een mini Amerikaanse grondwet, oftewel patriotisme ten top. ‘Super Hero Paul’ is gekleed in een stijlvolle cape. De boodschap van beide actiefiguren is duidelijk: stem op Ron Paul.

Ongeacht uw persoonlijke politieke mening moet u krediet geven aan de creatieve breinen achter deze politieke relatiegeschenken. Ondanks dat dit weer een typisch voorbeeld van de Amerikaanse cultuur, kunnen veel marketeers hiervan leren. De kracht van relatiegeschenken zit in de details. Laat u  inspireren door Ron Paul.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s