Categorieën
Nieuws & weetjes

PromZ event 3, 4 of 5 april 2012 Jaarbeurs Utrecht hal 3

PromZ EventIeder jaar organiseert Promz de grootste beurs in de Benelux voor relatiegeschenken en promotiemateriaal. De beurs staat vol met webwinkels, leveranciers, drukkerijen en alles wat met relatiegeschenken te maken heeft. Per jaar komen er rond de 7000 professionals uit het bedrijfsleven naar het PromZ event. Door de jaren heen zijn hier al een hoop ideeën geboren. Het is een plek waar ervaring en kennis op een informele manier met elkaar wordt gedeeld. Als u er nog nooit geweest bent, is het zeker een aanrader!

Nieuwe klanten vs bestaande klanten
Het werven van een nieuwe klant is vele malen duurder dan het vasthouden van uw huidige klanten. De kracht van relatiegeschenken zit in de ‘band’ tussen de klant en uw bedrijf. Toon uw waardering aan uw klanten en u bent spekkoper. Iedereen houdt ervan om gewaardeerd te worden. Op het PromZ event zijn er genoeg bedrijven die u bij dit proces willen begeleiden. Het is gratis entree mits u binnen uw bedrijf verantwoordelijk bent voor de inkoop van premiums en relatiegeschenken. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is registreren. Dat doet u op de site van PromZ event.

Openingstijden: Elke dag geopend van 10.00 – 17.00 en op woensdag tot 19.00.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s