Categorieën
Nieuws & weetjes

Bedrijfskleding bedrukken maakt een wereld van verschil!

BedrijfskledingRelatiegeschenken zijn er in vele soorten en maten. Bedrijfskleding valt ook onder de noemer relatiegeschenken. De laatste jaren zien we een trend. Steeds meer bedrijven die hun werkzaamheden verrichten in de buitenlucht, kiezen ervoor om bedrijfskleding weg te geven. Zij geven bedrukte truien of bodywarmers weg aan personeel of klanten. Op deze manier versterken zij de band tussen het bedrijf en de klant of werknemer.

100% zichtbaarheid
Bedrijfskleding is altijd zichtbaar. Denk eens aan de stucadoor of de metselaar bij u in de buurt. Ze dragen allemaal bedrukte bedrijfskleding. Voor klanten van bijvoorbeeld een bouwbedrijf is het verstandig om er een persoonlijke twist aan te geven. Zorg ervoor dat zij zich kunnen identificeren met de sterke punten van uw bedrijf. Zo zullen zij in de toekomst nog een keer een beroep op uw bedrijf doen. Met relatiegeschenken kunt u een onderscheid creëren bij uw klanten. Daarnaast heeft bedrijfskleding niet alleen een effect op uw relaties maar ook op de omgeving van uw relaties. Zo is uw bedrijfslogo of tekst altijd zichtbaar. Bedrijfskleding bedrukken maakt een wereld van verschil. Of zou het toch de hond zijn?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s