Categorieën
Nieuws & weetjes

Braziliaanse beurs gebruikt creatieve tastbare uitnodigingen voor evenement

entreebewijs dmv tijdelijke tatoeagesOp zoek naar nieuwe manieren om de opkomst bij uw volgende evenement een boost te geven? Hier is een tip: wees creatief met uw uitnodigingen! Tastbare evenement uitnodigingen en reminders zijn meer gedenkwaardig dan uw dagelijkse herinneringen via de e-mail. Bovendien bereikt u met tastbare uitnodigingen niet alleen de ontvanger maar ook de omgeving van de ontvager.

Brazilian Motorcycle Fair
Bij de Braziliaanse ‘Motorcycle Fair’, het grootste motor evenement in Latijns-Amerika, werd er een creatieve strategie gebruikt om meer deelnemers te trekken. De organisator van het evenement had voor het maken van de specialie uitnodigingen een populaire tattoo artiest gestrikt om drie tattoo’s te ontwerpen. Deze drie ontwerpen werden door een relatiegeschenken leverancier omgetoverd in tijdelijke tatoeages, die op hun beurt werden gebruikt als toegangsbewijzen.

Entreebewijs
De aangepaste tatoeages werden verstuurd als onderdeel van een direct mail-pakket. Om ervoor te zorgen dat er geen problemen waren bij entree waren er speciale optische scanners gebruikt om de tatoeages te lezen.  De organisator van het evenement zei het volgende: “De tatoeage nodigt iedereen uit om de passie die zij voor motors hebben te uiten op hun huid!” Zo kan het natuurlijk ook, ludiek is het zeker!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s