Categorieën
Nieuws & weetjes

Nieuwe ronde nieuwe kansen: tips voor 2012

SporttassenOp zoek naar een nieuwe manier om uw klanten en uw medewerkers te verbinden op een persoonlijk niveau? Het jaar 2012 is begonnen en de nieuwe start biedt uw bedrijf veel kansen op het gebied van promotie en relatiegeschenken. Door uw klanten, prospects en medewerkers te ondersteunen in hun streven naar persoonlijke doelen, kunt u bouwen aan sterkere relaties en positieve associaties met uw merk!

Online poll
Volgens een online poll van meer dan 5000 mensen op 43things.com is het verliezen van gewicht het belangrijkste voornemen voor 2012. Er zijn duizenden relatiegeschenken die kunnen bijdragen aan gezondere hobby’s of een levensstijl. We hebben een aantal relatiegeschenken voor u op een rijtje gezet.

Promotionele Stappentellers
Meer bewegen is een populair doel. Toch is het moeilijk om ergens te beginnen. Door een stappenteller weg te geven kunt u uw medewerkers en relaties helpen zijn  vooruitgang te volgen en de broodnodige motivatie te vinden. Zo kunt u ludieke standen bijhouden, bijvoorbeeld wie de meeste stappen in het eerste kwartaal van het jaar maken.

Waterflessen
Een andere populaire fitness doel is om meer water drinken in plaats van zoet, koolzuurhoudende dranken. Mensen nemen meestal een blikje frisdrank, omdat het handig is om mee te nemen. Het weggeven van een bidon is een geweldige manier om hen te helpen hun aanbevolen dagelijkse inname van zoet water te bevorderen!

Persoonlijke sporttassen
Soms is een relatiegeschenk zo eenvoudig… een sporttas kan mensen motiveren om meer te sporten. Natuurlijk, uw bedrijf zal profiteren van de blootstelling aan het publiek! ‘Uw relatie blij en uw organisatie blij.’ Wat wilt u nog meer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s