Categorieën
Nieuws & weetjes

Twee ‘ijsberen’ houden automobilisten tegen op de N329

duurzame producten op de N329IJsberen horen normaliter thuis in de dierentuin. Vepagifts bedacht een promotiestunt om het bedrijf beter op de kaart te zetten. Op de N329 bij Oss werden automobilisten staande gehouden. Er liepen twee mensen in ijsberenpakken folders uit te delen met veiligheidstips voor de winter. Hierbij gaven ze gratis ijskrabbers weg. Vepagifts wilt op deze manier het duurzame concept van de N329 ondersteunen.

IJskrabbers langs de N329 bij Oss
Volgens de website van PromZ.nl heeft Vepagifts duurzaamheid erg hoog zitten. Robert van Enschot zei het volgende: “De N329 is uitverkoren als Weg van de Toekomst.” De N329 wordt dus een trots boegbeeld van duurzaamheid. De hele omgeving zoekt naar duurzame ideeën om zo het duurzaam produceren te stimuleren. Niet alleen is er veel vraagt naar duurzame relatiegeschenken maar het is ook beter voor het milieu en de volgende generaties. Mobiliteit en ecologie lopen daarbij hand in hand. Vepagifts vindt u in de buurt van de N329. Duurzame producten achten zij erg belangrijk. “We werken dan ook niet met een standaardcatalogus, maar zoeken op maat naar het geschenk dat het beste past bij de vraag,” aldus de heer van Enschot.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s