Categorieën
Pennen & potloden

Keuzes die gemaakt moeten worden bij pennen bedrukken

Pennen bedrukken is een populaire manier van promotie maken. Veel bedrijven kiezen voor de goedkope mogelijkheid van het pennen bedrukken. Dit is omdat het een zeer functioneel relatiegeschenk is dat erg weinig kost. Soms zelfs nog minder dan 30 cent per bedrukte pen. Het mooie aan pennen bedrukken is dat het voor dit kleine bedrag lange tijd bij de juiste mensen het logo van de organisatie laat zien.

Wat voor pennen moeten er bedrukt worden?
Natuurlijk moeten bij bedrukte pennen ook keuzes gemaakt worden. Meestal is de eerste keuze wat voor soort pennen er bedrukt moeten worden. Dit kan variëren van goedkope plastic pennen tot dure metalen merkpennen. En alles er tussenin. Het budget en het gewenste aantal zijn hiervoor vaak leidend.

Hoe moeten de pennen bedrukt worden?
Er zijn verschillende manieren om pennen te bedrukken. In sommige gevallen is het het mooist om met tampondruk te werken. Dit is een soort van stempeltechniek. In andere gevallen is het juist veel mooier om de pennen te laten lasergraveren. Ook het aantal kleuren waarmee de pennen bedrukt worden maakt veel uit. Zowel in prijs als in het uiterlijk van de pen kan het een wereld van verschil maken. Een goed bedrijf in relatiegeschenken helpt de organisatie bij het maken van de juiste keuzes.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s