Categorieën
Nieuws & weetjes

Omgekeerde paraplu van Bolletje

Bolletje heeft voor deze Sinterklaas de pepernotenvanger geïntroduceerd. Tijdens de intocht van Sinterklaas in Amsterdam kwam de pepernotenplu voor het eerst in beeld. Dit is een soort omgekeerde paraplu die er niet alleen voor zorgt dat de pepernoten niet tegen je hoofd gegooid worden. De belangrijkste functie is natuurlijk het vangen van zoveel mogelijk pepernoten.  Bolletje had immers 3000 kilo pepernoten en kruidnoten geleverd. De paraplu’s zullen ervoor gezorgd hebben dat de straatvegers achteraf het iets minder druk hadden dan voorafgaande jaren. En dat de kinderen iets meer te snoepen hadden. Tenzij zij natuurlijk net naast een pepernotenplu stonden en er zelf geen een hadden.

Paraplu al snel hype op internet
Het kostte de paraplu maar een paar minuten om binnen Twitter trending topic te worden. Inmiddels is de paraplu ook online te koop en kunnen kinderen er door het inleveren van een kleurplaat één vinden. Tot nu toe is de pepernotenplu het grootste nieuwe sinterklaasgeschenk. Op een geweldige manier gehyped en voor Bolletje een goede manier om het sinterklaasfeest te starten. Eigenlijk kan voor Bolletje met zo’n relatiegeschenk het feest al niet meer stuk. Nu hopen dat de kinderen tijdens het feest niet al te veel pondjes aankomen, want met zo’n paraplu is het risico aanwezig dat een kind te veel pepernoten vangt natuurlijk aanwezig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s