Categorieën
Nieuws & weetjes

Een paraplu kopen met opdruk is erg populair

Paraplu bedrukken met logoHet mag momenteel wel droog zijn maar de regenmaanden zitten er wel aan te komen. Waar op dit moment de kerstballen en kerstpakketten over de toonbank vliegen, is er na de kerstdrukte weer plaats voor de paraplu. De paraplu is in het voorjaar samen met schrijfwaar en usb sticks immens populair. De nieuwe modellen staan bij de meeste webwinkels nu al online. Mocht u interesse hebben in een paraplu? Sla dan nu al uw slag.

Het bedrukken van een paraplu met een eigen opdruk
Een opdruk zal uw relatiegeschenk versterken. In maart beschreef de redactie al hoe het Braziliaanse SummerVille resort op een ludieke manier gebruikmaakte van haar paraplu’s. Hier leest u een aantal redenen waarom u een paraplu met uw organisatielogo kan aanschaffen:

1.Zichtbaar
Een paraplu is een zichtbare promotie. Een paraplu met een opdruk heeft ook effect op de nabije omgeving van de gebruiker. Zo is uw merk zichtbaar voor een steeds groter netwerk.

2. Langdurig
Een paraplu wordt door de gebruiker nooit weggegooid, behalve als deze het begeeft door bijvoorbeeld harde wind. Het is dus een langdurige promotie.

3. Relatief voordelig
Bij ieder budget vindt u een bijpassende paraplu. Elke relatiegeschenken webwinkel heeft paraplu’s in haar assortiment. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

4. Kwalitatieve druktechnieken
Transferdruk of zeefdruk is altijd mogelijk. Met een transferdruk of een zeefdruk komt uw logo er altijd mooi uit te zien. Meer info over druktechnieken vindt u bovenaan aan de pagina.

Advertentie

Één reactie op “Een paraplu kopen met opdruk is erg populair”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s