Categorieën
Nieuws & weetjes

Waar moet u op letten bij de aanschaf van koffiemokken?

Nieuwe tips bij het aanschaf van koffiemokkenUw organisatie of bedrijf wil koffiemokken bedrukken. U krijgt de opdracht om deze te gaan aanschaffen. Dit is niet altijd even makkelijk als dat het lijkt. Waar moet u op letten bij de aanschaf van koffiemokken voor uw organisatie?

Porselein of aardewerk?
Wordt uw servies intensief gebruikt, dan is het verstandig om te kiezen voor porselein.

  1. Bij aardewerk valt er een hap uit de mok en verschijnt een stenen kleur. Voor al het butswerk van in en uit de vaatwasser is porselein het beste.
  2. Een ander verschil is dat porselein veel witter van kleur is dan aardewerk. Dit kan van invloed zijn als u heldere kleuren in u uw logo gebruikt. Heldere kleuren op een ‘off white’ achtergrond geeft een grauwe aanblik.
  3. Porselein is wel duurder dan aardewerk. Soms kan door inkoopvolumes een bepaald model mok worden gekocht die voordeliger is dan de aardewerk optie.

Duurzaamheid en gebruiksgemak
Let bij uw aankoop of de mokken en kopjes met uw logo vaatwasmachinebestendig worden gedrukt. Er zijn een aantal productietechnieken die niet houden in de vaatwasser:

  1. Sublimatiedruk
  2. Thermische inktdruk

Porselein wordt op 800 graden gebrand met uw logo zodat het goed blijft in de vaatwasser. Aardewerk op 600 graden. Hoe hoger de temperatuur, hoe beter het logo wordt ingebrand, hoe beter dit blijft zitten. Een ander belangrijk punt is het praktisch opbergen van keramiek: stel, u bestelt 100 mokken en deze wilt u praktisch kunnen opslaan in de keuken. Let erop dat u ze makkelijk kunt stapelen! Bij sommige automaakmokken is dit geen probleem. Ook zijn er gewone bekers dus drie a vier hoog gestapeld kunnen worden: handig voor in het keukenkastje.

Te combineren met andere keramiek producten?
Een aantal koffiemokken die u aan kunt schaffen, maken onderdeel uit van een complete serie. Het is dus mogelijk om extra koffiekopjes, theeglazen, borden, suiker en melk stellen mee te bestellen bij uw order. In Nederland worden drie series veel verkocht: Servies Madrid, Servies Milano en Servies Palmer. De Palmerserie is de meest uitgebreide van de drie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s