Categorieën
Gebruikers vertellen

Wat voor relatiegeschenk geef je aan een zwangere medewerker?

Kraamcadeau Leppaludi.nlWat geef je aan een zwangere werknemer, behalve het wettelijke verlof en een grote bos bloemen? Collega’s zullen uiteraard iets aardigs bedenken, maar als werkgever wil je je werknemer toch ook feliciteren als het kind geboren is? Er zijn genoeg ideeën en legio mogelijkheden. Als jonge moeder zou ik adviseren: doe iets praktisch en maak gebruik van je bedrijfslogo. Zoals een bedrukt slabbetje, een spuugdoekje of een rompertje (neem maat 62, grootste garantie dat het past!). Deze dingen komen namelijk altijd van pas, omdat een baby heel wat spuugt, knoeit en poept!

Meer dan een liefhebber
Sowieso ben ik voorstander van praktische en nuttige relatiegeschenken. Pennen zijn altijd welkom, omdat die dingen telkens weer anders liggen dan op de plek waar je ze nodig hebt. Bloknootjes vallen in dezelfde categorie: altijd handig!
Een andere categorie relatiegeschenken zijn die dingen die je niet verwacht als relatiegeschenk en daarom erg origineel kunnen zijn. Wat te denken van een vogelhuisje met of zonder vogelvoer? Een bezem, een sneeuwschep? Een zakje bloemen-, of kruidenzaadjes met bijgeleverde plantenpotjes, uiteraard voorzien van het bedrijfslogo?

Want zeg nou eerlijk, waarom zouden we een leuk kraamcadeau bedenken en weggeven waar niemand wat aan heeft en meteen weer wordt weggegooid? Dat is pure verspilling. Wees origineel, denk duurzaam en onderscheid je met een origineel duurzaam relatiegeschenk waar mensen wat aan hebben.

 

Advertentie

3 reacties op “Wat voor relatiegeschenk geef je aan een zwangere medewerker?”

Wil je echt origineel zijn? Geef je werknemer zodra je weet dat ze zwanger is een zwangerschapkalender! Gepersonaliseerd en op maat gemaakt. Een geweldig leuk naslagwerk voor “later”!

Wat een geweldig leuk idee Olga! Bedankt voor de tip. Toch handig zo’n blog, zoveel leuke en variërende informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s