Categorieën
Nieuws & weetjes

Verlanglijstje bij webwinkels is een handige tool

Een verlanglijst van uw relatiegeschenkenHet online winkelen wordt steeds makkelijker. Bij de meeste webwinkels kunt u uw artikelen in een winkelmandje plaatsen. Dit is natuurlijk een handige uitvinding voor mensen die nog twijfelen over hun aankoop. U kunt dan de prijs of het product in andere online winkels vergelijken door de producten in een winkelmandje te zetten. Deze producten blijven in uw winkelmandje staan als u weer wederkeert op de site.

Tegenwoordig hebben webwinkels verlanglijstjes, dat nog handiger is. U kunt namelijk het verlanglijstje mailen naar uw e-mailadres. Hierdoor wordt u herinnerd aan de producten die in uw verlanglijstje staan met de daarbij behorende prijzen en plaatjes. Als voorbeeld gebruiken wij www.zintuig.nl. Hieronder kunt u heel eenvoudig lezen welke stappen u moet nemen.

Gebruik een verlanglijstje en mail het naar u zelf:

1. Plaats product(en) op het verlanglijstje
2. Vul aan met uw eigen opmerkingen
3. Vul verzender en ontvanger in. (e-mail zelf)
4. Verstuur. Geen bestelling of offerte aanvraag.

Hiermee stuurt u geen e-mail naar de webwinkel maar alleen naar u zelf of anderen. Een e-mail vol plaatjes, product details en prijzen om te overleggen of te bewaren. Hartstikke handig!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s