Categorieën
| Druktechnieken |

Wat is borduren bij een relatiegeschenken webwinkel?

In dit beknopte artikel leest u over de druktechniek borduren. Voordat het borduren daadwerkelijk op gang komt, moet  elk logo eerst individueel worden geprogrammeerd in de borduurmachine. Het borduurwerk creëert het logo van de afzonderlijke kleuren. Deze afzonderlijke kleuren zorgen gezamenlijk voor een permanente en exclusieve uitstraling.

In het geval van kleine logo’s is de nauwkeurigheid nauwelijks haalbaar. Dan is het beter om voor een andere druktechniek te kiezen. De drukkerijen bevatten over het algemeen een totaal van 35 borduurmachines. Deze machines kunnen ongeveer 200 logo’s op hetzelfde moment produceren. Dit is afhankelijk van de grootte en het aantal steken. Een geborduurd logo is duurzaam, kleurvast en wasbestendig. Borduren is over het algemeen iets prijziger dan andere druktechnieken. Toch is borduren duurzaam en zal deze techniek uw investering op de lange termijn terugbetalen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s