Categorieën
| Druktechnieken |

Wat is transferdruk?

Dit is de methode voor het labelen van textiel, plastic en papier producten. Logo’s, variërend van een paar centimeter tot een halve meter kunnen worden bereid door deze methode. Het logo moet worden opgesplitst in kleuren en toegepast op film en dan clichés moet worden voorbereid. Deze film vormt de basis voor het scherm. Een licht-gevoelige materiaal wordt aangebracht op de fijn-geweven doek, het scherm, en het licht wordt afgeschermd door middel van de zeefdruk. Bij transferdruk worden de relatiegeschenken onder hoge temperatuur bedrukt, zodat de kwaliteit van de opdruk duurzaam is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s