Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen

Relatiegeschenken voor tijdens de verkiezingenWaarschijnlijk bent u net als vele politieke partijen, gemeenten en griffies druk bezig met de voorbereiding. Relatiegeschenken aanbieders proberen u hiermee te helpen en biedt een ruim assortiment promotieartikelen voor uw campagne. Om uw politieke campagne tot een succes te maken, heeft de redactie een aantal tips op een rijtje gezet.

Straat campagne:
Naast de rozen, sjaals, buttons en ballonnen die uitgedeeld worden zijn er natuurlijk vele mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken. Voor het werven van nieuwe leden is het belangrijk dat uw promotieartikel iets meebrengt aan de doelgroep, wat positief herinnerd wordt. Enkele voorbeelden zijn: Het stempotloodje in uw politieke kleur met een wervende tekst, het altijd belangrijke petje met uw partijnaam en de keycord met sleutelhanger waarmee u een origineel promotie product geeft aan de doelgroep.

Langs de deur campagne:
Naast een foldertje kan er ook een klein geschenk worden meegegeven aan de doelgroep. Wat hierboven al genoemd is, ‘stempotloodje, petje en keycord’ zijn de promotieartikelen om uw partij te promoten. Daarnaast kan er gedacht worden aan een groene uitstraling van de partij met onder andere milieuvriendelijke producten, ecologische artikelen en recyclebare producten.

Om uw politieke campagne tot een succes te maken, kunt u gebruikmaken van relatiegeschenken! Het bedrukken met een logo is altijd mogelijk. Tenzij u bij de betere aanbieder bestelt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s