Categorieën
Nieuws & weetjes

Tijd voor een leuk bedrijfsweekendje!

Een bedrijfsweekend en relatiegeschenkenEen bedrijfsweekendje weg is een geweldige manier waarmee je samenhang in je bedrijf kunt bereiken. Een verblijf weg van het kantoor laat uw personeel en medewerkers zich als een familie voelen. Het is de perfecte manier om motivatie, creativiteit en communicatie tussen het personeel te verhogen. Je kan iedereen daarna ook een klein relatiegeschenk geven als positieve herinnering. Als je er aan denkt om dit te doen, zijn hier enkele tips om te zorgen dat jouw “executive getaway” een succes is.

Wat is belangrijk?
Ten eerste is het belangrijk dat je overweegt welke doelen je wilt bereiken tijdens je verblijf. Begin met een duidelijk plan en een reeks doelstellingen. Je moet zorgvuldig plannen om te voorkomen dat uw “corporate retreat” niet anders wordt dan een gratis vakantie voor jouw medewerkers.Het kan zijn dat het eerder over het belonen van gewaardeerde medewerkers gaat of je wilt je meer concentreren op het moreel van je bedrijf, dan is je plan van aanpak iets heel anders dan als het puur op werk gericht is.

Duidelijk?
Als je eenmaal een idee hebt van je doelen, dan kan je ook beter de locatie kiezen. Het moet een plek zijn dat de teambuilding sfeer bevordert. Gouden stranden en palmbomen zijn perfect als je de stress wilt verlagen, maar is minder handig als je probeert hectische deadlines te halen. Als het tijd wordt om je bedrijfs weekendje Parijs te plannen, is het best om heel kieskeurig te zijn en je B&B in Parijs of hotel zeer zorgvuldig te kiezen. Het moet aan al uw wensen voldoen, wat locatie, beschikbaarheid en kosten betreft. Als het te moeilijk is om dit te plannen, is er een groot aanbod van all inclusive bedrijfsuitjes te vinden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s