Categorieën
Nieuws & weetjes

Teambuilding met behulp van relatiegeschenken

Teambuilding met relatiegeschenkenIedereen weet dat een relatiegeschenk een manier is om goede relaties op te bouwen tussen klanten en medewerkers. Maar het is ook belangrijk, dat elke medewerker zich als een belangrijk onderdeel van een team voelt, om af en toe aan teambuilding activiteiten deel te nemen. Er zijn verschillende voordelen van een corporate teambuilding programma. Het breekt de barrière tussen individuen door het bevorderen van leuke activiteiten. Teams worden aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende evenementen wat tot een betere communicatie en teamwork leidt.

Voor een succesvolle team building, moet iedereen begrijpen dat ze tot een team behoren en dat dit bestaat uit iets meer dan jezelf. Het doel van het team is de missie of de doelstellingen van de organisatie te herkennen zodat iedereen begrijpt dat ze een deel van het algehele succes van het bedrijf uitmaken. Daarom is het belangrijk om samen met je collega’s te werken om zo deze resultaten te behalen, ongeacht het feit dat iedereen een andere set van vaardigheden heeft.

Er zijn veel bedrijven die een organisatie kan helpen bij het bereiken van deze doelstellingen via crafting programma’s die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van het corporate team en haar management development programma’s. Een leuke manier van team building is bijvoorbeeld een groepsuitje op de fiets. Veel firma’s bieden groepstochten met extra activiteiten, dit is een leuke manier om samenwerking tussen collega’s aan te moedigen. Organisaties bieden vaak tours voor ieders niveau, dus als je team snel wilt gaan op de racefiets of gemakkelijker wilt touren op een trek-fiets , dan zijn er mogelijkheden voor iedereen.

Advertentie

Één reactie op “Teambuilding met behulp van relatiegeschenken”

Teambuilding kan inderdaad verstevigd worden door geschenken. Het risico zit er wel in dat die geschenken wel eens de sfeer kunnen oproepen van omkooppogingen. Als dat zo zijn is het effect negatief voor de teambuilding. Ook moet je in de gaten houden dat de geschenken voor iedereen die in aanmerking komt voor de teambuilding een zelfde waarde hebben, vooral dan emotioneel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s