Categorieën
Producten & gadgets

3 tips bij aankoop USB sticks

De vraag naar USB sticks is de afgelopen vijf jaar enorm gegroeid. Dit heeft ervoor gezorgd voor een gevarieerd aanbod. Om tot de juiste keuze te komen volgen er drie tips.

1. Bepaal hoeveel geheugen u wilt

Het is van belang van te voren te weten wat u met de USB stick wilt doen. Wanneer er veel foto’s, filmpjes of muziekbestanden op een USB stick komen, moet deze veel groter zijn dan wanneer er uitsluitend tekstbestanden op komen.

2. Zorg voor een USB stick die bij u past

Het is belangrijk om voor een USB stick te kiezen die bij u past. USB sticks worden steeds vaker gebruikt als een manier om je als bedrijf of persoon te uiten. Dus op het moment dat u een leuke USB stick kiest, biedt dit vaak gelijk de mogelijkheid om hier een gesprek over aan te knopen. Met meer voor de hand liggende USB sticks is dit minder snel het geval. Kleine details zijn belangrijk!

3. Test uw USB stick

Tot slot, als u uw USB stick of sticks binnen heeft, sluit ze even aan op uw computer om te kijken of deze de beloofde opslagcapaciteit heeft. USB sticks uit Azië voldoen soms niet aan de beoogde opslagcapaciteit. Door de stick even in uw computer te steken, weet u het meteen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s