Categorieën
Keuken

Wijnset populair onder alle leeftijden

Wijnset voor alle leeftijdenWaar de wijnset enkele jaren geleden vooral populariteit genoot onder mensen van ruim boven de 30, is daar reeds een verandering in gekomen. Met name zoete witte wijn en rose worden steeds vaker door jongeren gedronken. Dit heeft geresulteerd in een grotere vraag naar de wijnset. Het is inmiddels een universeel relatiegeschenk, waardoor het bijvoorbeeld als kerstgeschenk door een bredere groep werknemers wordt gewaardeerd.

Waarom is de wijnset zo populair?
De wijnset gaat natuurlijk al veel langer mee dan vandaag. Dit is ook een reden om te geloven dat de bedrukte wijnset nog wel een tijd zal worden gebruikt. Hoewel wijn nu ook onder jongeren weer populair is, is de populariteit onder 30 plussers onveranderd hoog. Het is nagenoeg zeker dat deze populariteit ook de komende jaren onveranderd zal blijven. Daarnaast is de keuze aan verschillende wijnen de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Waar 20 jaar geleden vooral Spaanse, Franse en Italiaanse wijnen werden gedronken, heeft u nu ook een keus uit Zuid afrikaanse wijn en verschillende Zuid Amerikaanse wijnen. Dit heeft de verkoop van bedrukte wijnsets alleen maar gestimuleerd. Misschien een leuk relatiegeschenk voor uw bedrijf?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s