Categorieën
Gebruikers vertellen Nieuws & weetjes

De laatste trend?

De relatiegeschenken van giftsware.nl. Artikel van Henk Cools.Bijna alle ontwerpers zullen het beamen, het ontwerpen van logo’s liefst in full color. Dat was een tijdje geleden de trend, alles moet in zo veel mogelijk kleuren. Dat het ook nog eens op iets anders dan papier gedrukt moest worden, daar hielden de dames en heren ontwerpers geen rekening mee.

De evolutie van logo’s
Door de laatste financiële moeilijkheden zijn de meeste bedrijven daar op terug gekomen. De logo’s worden weer in 1 of 2 kleuren weergegeven. Dat is niet meer nodig! Er zijn nu relatiegeschenken en promotieartikelen full colour bedrukt leverbaar. En ook nog in hele kleine oplage en toch nog voordelig! Balpennen, USB sticks en eigen ontwerp sleutelhangers zijn maar een paar voorbeelden.

Zo is het mogelijk om sleutelhangers in een eigen vorm, zoals je logo bijvoorbeeld te laten maken en dat ook nog een full color te bedrukken. Dat is leuk voor een autodealer die een gelimiteerde uitvoering van een auto wil promoten. Een mooie foto van de auto, in vorm, als een zachte sleutelhanger. Het kan bijna niet mooier. Ga er ook een kijken en doe je voordeel er mee.

Dit artikel is geschreven door Henk Cools eigenaar van webwinkel Giftsware.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s