Categorieën
Kerstartikelen & kerstballen Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken kerst: waar worden ontvangers blij van?

Relatiegeschenken kerst mutsEr zijn een aantal dingen waar u op kunt letten als u relatiegeschenken weggeeft. Hier volgt een top 3 van punten waarmee u iets kunt kiezen wat uw relaties waarderen.

1.    Wees origineel!
Dit lijkt een open deur, maar soms loont het om even verder door te kijken en een kwartiertje te besteden bij het zoeken naar relatiegeschenken. Kerst kan zo een moment zijn waarop u uw relaties iets geeft wat anders is dan wat andere relaties geven en daardoor iets wat zij langer zullen bewaren.

2.    Ga af op de reacties uit het verleden
Wanneer u goed oplet hoe uw relaties reageren op geschenken, kunt u hen in de toekomst een geschenk geven dat bij ze past. Bovendien kunt u zich door tijdens kerst op relatiegeschenken te letten beter in uw relaties verplaatsen. Dit heeft ook op allerlei andere vlakken voordelen.

3.    Profiel van relaties
Om met relatiegeschenken kerst echt tot een feest te maken, is de derde tip om goed te kijken naar het profiel van uw relaties. Wat voor product verkopen zij bijvoorbeeld? Wanneer veel werk op kantoren gedaan wordt, zult u eerder voor kantoorbenodigdheden kiezen dan wanneer u een relatiegeschenk aan een bouwbedrijf geeft. Verder zijn er natuurlijk nog factoren als leeftijd en geslacht van relaties die verschil kunnen maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s