Categorieën
Nieuws & weetjes

Hello Kitty groothandel blij met rage!

Hello Kitty groothandel groter assortimentNog steeds is het katje met het roze strikje in haar haar, Hello Kitty, mateloos populair. Voor menig Hello Kitty groothandel een reden om veel Hello Kitty in te slaan. Onder peuters en kleuters blijkt Hello Kitty meer dan een rage. Hello Kitty is niet meer weg te denken. Op dit moment is Hello Kitty verkrijgbaar bij de betere groothandel. Voor deze groothandel is Hello Kitty een groot succes. Hello Kitty is voor de groothandel inmiddels wereldwijd in de top-5 kindermerken terecht gekomen. Ook binnen Nederland is de groothandel erg tevreden met de Hello Kitty rage.

De opkomst van Hello Kitty
Hoewel Hello Kitty al in 1973 is ontworpen in Japan, heeft het grote publiek in Nederland haar pas sinds kort in de armen gesloten. Reden om een inhaalslag te maken. Voor de groothandel erg goed nieuws. De groothandel ziet de afgelopen jaren een geweldig product in Hello Kitty. Producten van Hello Kitty gaan sinds de introductie in Nederland bij de groothandel als warme broodjes over de toonbank. De hoeveelheid Hello Kitty producten die de groothandel biedt, groeit dan ook gestaag. Over de toekomst is de groothandel erg positief. Het blijkt dat waar andere peuter- en kleutermerken vaak snel weer vergeten worden, maar volgens de groothandel is Hello Kitty een zeer stabiel merk. De groothandel verwacht dat Hello Kitty vooral in 2013, bij haar 40e verjaardag nog een grote klapper zal maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s