Categorieën
Gebruikers vertellen

Tassen, tassen en nog eens tassen!

my new bag tassenBegin november 2009 is het idee ontstaan om een eigen webwinkel te starten. Eline wilde al een hele tijd iets voor zichzelf beginnen wat je lekker vanuit huis kan runnen. Door haar eigen tassenverslaving is het idee gekomen om een webwinkel te starten waar je tassen in allerlei soorten en maten kan vinden in verschillende prijscategorieën. Zo is MyNewBag.nl ontstaan. My New Bag is nu uitgegroeid tot een bekende webshop met prachtige tassen. De tassen komen overal vandaag. Van Nederland tot en met China.

Van webwinkel tot eigen merk
Op dit moment is Eline druk bezig met het ontwikkelen van haar eigen merk: My New Bag. De tassen zijn geïnspireerd op bekende ontwerpen  met een toevoeging van haar eigen smaak. De kwaliteit van de tassen is natuurlijk erg belangrijk en daarom gaan zij alleen maar in zee met de beste fabrikanten ter wereld. Mocht jij nou benieuwd zijn naar de prachtige collectie van My New Bag? Neem dan een kijkje op de website: http://www.mynewbag.nl

Je kan je natuurlijk inschrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties en leuke acties. Mynewbag is ook te volgen via Twitter & Facebook, waar altijd leuke winacties gehouden worden.

Op het blog bieden wij iedereen een kans om te schrijven over relatiegeschenken of het starten van een webwinkel.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s