Categorieën
Gebruikers vertellen

Een kraamkado met naam of bedrijfsnaam is een uniek relatiegeschenk!

Een kraamkado met naam is een mooi persoonlijk relatiegeschenk. Kadopakketonline.nl  levert diverse kraamkado’s met naam  verwerkt in babytextiel. De kraamkado’s worden professioneel en vakkundig met een borduurmachine geborduurd.

Wie zijn kadopakketonline?
Voor bedrijven maakt Kadopakketonline.nl relatiegeschenken met logo en/of bedrijfsnaam op maat. Zo kunt u bij ons kiezen voor een universele kraammand inclusief babymutsje met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop. Kadopakketonline.nl kan ook meerdere kraammanden opgemaakt naar u toezenden of alle losse producten leveren incl. losse tasjes en u kunt het kraamkado zelf geven wanneer de baby geboren is. Of een leuke knuffel met t-shirt met uw eigen tekst of logo. Wat zijn de voordelen?

•    Elk personeelslid krijgt hetzelfde kado
•    Door de voorraad kunt u snel het kado geven
•    Uw bedrijfslogo zal aan een groot publiek “geshowt” worden
•    Bij grote orders geven wij een aantrekkelijke korting

Zo kunt u bij Kadopakketonline.nl een slab, badcape, babymutsje, tutpop, babybadjas, spuugdoekje, knuffel, knuffeldoekje enz. met naam en/of geboortedatum bestellen. Het gepersonaliseerde kado is  een leuk en origineel kraamkado en een blijvende herinnering voor later!

Leuke tips en meer info vindt u op Kadopakketonline.nl.

Advertentie

Één reactie op “Een kraamkado met naam of bedrijfsnaam is een uniek relatiegeschenk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s