Categorieën
Nieuws & weetjes

3 tips voor effectief reclame maken met relatiegeschenken

serviesset relatiegeschenkenElk bedrijf heeft wel eens relatiegeschenken ingezet, maar waarom? Waarom zou uw bedrijf gebruikmaken van relatiegeschenken zoals pennen, muismatten en andere bedrukte items? Hier leest u de 3 meest belangrijke redenen:

1)    U promoot uw bedrijf
2)    U versterkt uw marketing
3)    U stimuleert de productiviteit van uw medewerkers

Relatiegeschenken zijn persoonlijk en gericht
Relatiegeschenken worden steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Niet alleen als product, maar ook als onderdeel van de promotie en communicatie. Er is bewezen dat reclame maken met relatiegeschenken vele malen effectiever is dan elke andere vorm van reclame. Bij het gebruik van relatiegeschenken om reclame te maken, is er de mogelijkheid om een specifieke doelgroep te kiezen. Hiermee kunnen de geschenken goed op het publiek worden afgestemd en hiermee is de indruk die u achterlaat veel beter! Relatiegeschenken hebben een gerichte en persoonlijke benadering. Omdat relatiegeschenken vaak handige en bruikbare producten zijn, lijken ze voor langere tijd te worden bewaard. Dit leidt tot vrijwillige herhaling van de reclame en het beter behoud van de bedrijfsnaam!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s