Categorieën
Nieuws & weetjes

Van racebanden tot bierviltjes oftewel relatiegeschenken!

raceband wordt bierviltjeBroekriemen, muismatten, tassen, telefoonhoesjes, bierviltjes en noem zo maar op. Allemaal gerecycled van gebruikte racebanden. Relatiegeschenken zijn er in alle vormen en maten.

Bijdrage aan het milieu
25 racewagens, dat is waaruit het racewagenpark van Koeten bestaat! De gebruikte racebanden worden in samenwerking met bandenleverancier De Groene Band gerecycled tot relatiegeschenk. Bas Koeten heeft het initiatief genomen om zijn racewagens op biobrandstof te laten rijden, het idee van recyclen volgde hierop. Van de afgeschreven banden van Koeten worden allerlei artikelen gemaakt, bijvoorbeeld tassen.

”Door het gebruik van biobrandstoffen en het recyclen van onze racebanden laten we zien dat we onze sport zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Door het recyclen hebben we relatiegeschenken in handen die enorm tot de verbeelding spreken bij on ze sponsors en relaties”, aldus Koeten.

Goed idee van Koeten
Volgens Martijn Gootjes worden er al jaren producten gemaakt van gerecyclede autobanden maar het idee van Koeten om er relatiegeschenken van te maken, is erg origineel! De Groene Band onderzoekt nu wat er van gerecyclede autowrakken kan worden geproduceerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s