Categorieën
Nieuws & weetjes

Blij met uw relatiegeschenk?

kerstartikelen zijn leukUit onderzoek van Sainsbury’s is gebleken dat 9 op de 10 mensen niet tevreden zijn met hun kerstartikelen. Slechts een magere 10 procent van de ondervraagden is wel te spreken over het cadeau wat ze van hun partner kregen voor kerst. Het is dus erg lastig om een kerstcadeau uit te zoeken , zelfs voor uw eigen echtgenoot!

Mannen kiezen makkelijke weg
Opvallend in dit onderzoek is dat vooral mannen de fout in gaan bij het zoeken van het juiste geschenk.
Een groot deel van de mannen lost dit op door hun vrouw het cadeau zelf uit te laten kiezen. Ze kiezen ook vaak voor een geschenk waar ze zelf profijt van hebben, maar of ze hier hun partner ook een plezier mee doen?

Kerstpakketten hebben goede invloed
Uit onze ervaring blijkt dat het contact van een bedrijf meer wordt gewaardeerd  als zij kerstpakketten uitdelen. 80 procent van de medewerkers die elk jaar een kerstpakket ontvangen, hebben een positief gevoel tegenover hun werkgever. Ze voelen zich meer gewaardeerd en vinden het een fijn gebaar!

Het juiste relatiegeschenk
Uit deze onderzoeken wordt duidelijk dat het voor bedrijven heel lastig moet zijn om het juiste relatiegeschenk te vinden. Het is belangrijk om de boodschap goed over te laten komen bij de ontvanger. Maar wees gerust, het gebaar gaat boven het cadeau!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s