Categorieën
Gebruikers vertellen Paraplus Producten & gadgets

BLUNT paraplu’s: revolutie geen evolutie!

blunt-mainsales

In 1999 stapte design engineer GreigBrebner de deur uit, middenin het spitsuur het Londens trottoir op. Omhoogkijkend en realiserend dat de donkere wolken een onheilspellende bui aankondigde. Brebner, van Nieuw-Zeelandse afkomst, steekt met zijn 1.90m boven de meeste mensen uit als zoals verwacht de hemel open breekt. Midden in de drukte worden plots zijn ogen bedreigd door de uitstekende punten van de paraplu’s. Als vervolgens ternauwernood een voorbijganger kan voorkomen dat Brebner zijn ogen worden uitgestoken door een omgeklapte paraplu is de maat vol.

Paraplu’s zijn er al jaren in allerlei kleuren, soorten en maten. Andere paraplu’s hebben zelfs een bijzondere vorm die uitstekend tegen wind beschermen, maar vergeten bescherming tegen het water.

Blunt
De drie belangrijkste vertrekpunten voor een BLUNTparaplu zijn geboren. Puntloos, ogen uitsteken is verleden tijd. Windproof, een dubbelklappende paraplu, zodat hij kan worden weggegooid is verleden tijd. Droog, wat hebben we aan een paraplu waaronder we niet droog blijven? Helemaal niets.

Een belangrijke randvoorwaarde voor de designer was echter wel; de paraplu moest elegant en stijlvol blijven.Om het als relatiegeschenk te laten slagen wordt de paraplu in een mooie stevige koker geleverd. Dit artikel is geschreven door Main Sales Europe. Een aanbieder in de relatiegeschenken branche.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s