Categorieën
Gebruikers vertellen

Relatiegeschenken met een biologisch tintje!

biologisch buitenlandTegenwoordig houden mensen steeds meer rekening met het milieu en het feit dat dieren een goed leven hebben gehad. Dit merkt u ook in het feit dat biologisch eten steeds populairder wordt. Biologisch Buitenland is een jong bedrijf wat zich er op toe legt om verantwoorde biologische producten te verkopen. De producten komen allen uit Spanje en Italië en zijn voorzien van de juiste certificaten en keurmerken. Dit artikel is geschreven door Ellen Ax.

Uit al onze producten hebben wij een selectie gemaakt voor de mooiste geschenkpakketten. Elk pakket richt zich op een bepaald product en brengt deze tot z’n volste recht. Hieronder vind u een kleine greep uit de pakketten:

•    Wijn pakket     Wijn met twee mooie wijnglazen
•    Pasta pakket    Pasta met een grote ronde schaal om het in te presenteren
•    Olijfolie en Balsamicoazijn    met een oliekan, azijn kan en peper en zout stel

Zit het pakket van uw keuze er niet tussen op onze site dan kunt u ook zelf een pakket samenstellen en deze door ons laten inpakken. Met kerst zorgen we ervoor dat de pakketten in feestelijke kerstdozen verpakt worden. Laat zien dat ook u rekening houdt met het welzijn van mens en dier en dat u uw steentje bijdraagt aan het milieu. Bestel uw relatiegeschenken bij Biologisch Buitenland!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s