Categorieën
Nieuws & weetjes

Opnieuw een blooper voor een relatiegeschenk van de ING

Solar zaklamp ING mislukt relatiegeschenkING heeft voor de 2e keer in een kort tijdsbestek een waarschuwing de deur uit moeten doen. Eerder faalde de ING al met een oranje leeuw als relatiegeschenk. Deze keer gaat het om een Solar zaklamp. De batterij kan oververhit raken en in het uiterste geval openbarsten. De bank heeft dit relatiegeschenk weggegeven bij diverse spaaracties tussen 1 september 2010 en 31 januari 2011. Voor de ING wil het maar niet vlotten met relatiegeschenken.

ING faalt met zijn relatiegeschenken
“Niet meer gebruiken mensen!” was het bericht van de ING in advertenties en op eigen website. Voor de gedupeerden is het niet mogelijk om de zaklamp bij de ING banken af te leveren. Deze kunnen zij brengen naar een gemeentelijk afvalpunt. Ter compensaties ontvangen klanten een ANWB tegoedbon van € 7,50. Zoals u hierboven leest, komt de ING bijna een jaar na dato met het bericht over de mislukte relatiegeschenken. Is het toeval of gewoon een kwestie van een te weinig budget? Bij weinig budget kiezen mensen vaak voor een goedkope oplossing. Dit is niet altijd de beste keuze. Toch zal elk relatiegeschenk, hoe duur of goedkoop, het altijd moeten doen. Volgens PromZ Magazine is dit zelfs de 3e keer dat de ING is gefaald met zijn relatiegeschenken. Een jaar geleden waren er lekkende pennen. Is de prijs dan toch de boosdoeren?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s