Categorieën
Bekers & mokken Producten & gadgets

Een duurzaam relatiegeschenk: de ONEforONE waterfles

ONEforONe waterflesONEforONE heeft een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor plastic waterflesjes ontwikkeld. De ONEforONE waterfles is namelijk gemaakt van roestvrij staal en kan keer op keer worden gevuld met kraanwater. Deze mooie waterflessen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn te combineren met diverse type doppen. Het is mogelijk om de waterflessen te laten bedrukken met een logo of tekst. Ook kunnen individuele namen worden gegraveerd! Deze multifunctionele fles kan gemakkelijk hervuld en schoongemaakt worden. Belangrijk detail is darbij dat de fles vrij is van alle giftige stoffen die vrijkomen in plastic flessen! De levertijd van deze waterfles bedraagt ongeveer anderhalve week. Wilt u de waterflessen zonder bedrukking, dan kunnen ze dezelfde werkdag nog worden verstuurd!

Niet alleen heeft de recyclebare ONEforONE waterfles vele voordelen voor uw relaties en werknemens. U helpt ook iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater met iedere waterfles die u schenkt. De ONEforONE waterfles is dus het origineel en duurzaam relatiegeschenk; het draagt bij aan een betere wereld door een duurzame levensstijl te bevorderen, en helpt ook nog eens mensen in Afrika aan schoon drinkwater. Een dergelijk milieuvriendelijk en duurzaam relatiegeschenk zal de zichtbaarheid van uw bedrijf zeker ten goede komen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s