Categorieën
Nieuws & weetjes

1 t/m 9 oktober: De week van de Smaak

keukenschort ZintuigHORECA ondernemingen opgelet! Van 1 tot en met 9 oktober breekt er een belangrijke week aan: de week van de Smaak. In veel gemeenten en provincies hebben HORECA gelegenheden de mogelijkheid om de openingstijden te verlengen, proeverijen en acties te organiseren, workshops te houden en natuurlijk nog veel meer. Een ideaal moment om uw bedrijf te promoten en een breder publiek te bereiken.

De eerste week van oktober
Op de website van de week van de Smaak ziet u een overzicht van verschillende participerende HORECA ondernemingen. Bij elke onderneming staat de smaak centraal. Zo is het een uitgelezen kans voor restaurants om meer mensen kennis te laten maken met hun kookkunsten. Veel restaurants houden dan ook proeverijen en kook workshops. Tijdens dit soort dagen is het uitdelen van promotionele cadeau’tjes erg belangrijk.

Relatiegeschenken ter ondersteuning van uw onderneming
Denk niet te diep na bij het uitkiezen van relatiegeschenken. De meest simpele relatiegeschenken hebben net zo’n groot effect als relatiegeschenken met allerlei soorten tierelantijnen. Denk aan wijnflessen met eigen etiket. Het is ook mogelijk om een aantal relatiegeschenken te combineren. Denk aan pennen bedrukken in combinatie met een flesopener en een keukenschort. Relatiegeschenken helpen!week van de smaak 2011

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s