Categorieën
Nieuws & weetjes

40.000 bedrukte pennen van marechaussee zijn gevaarlijk

bedrukte pennen Toppoint40.000 blauwe bedrukte pennen verdwijnen in de prullenbak! De pennen werden bedrukte met een reclameopschrift van de Koninklijke Marechaussee maar waren gevaarlijk voor ‘pen sabbelaars’. Een ruim aantal pennen is uitgedeeld tijdens de Marinedagen in Den Helder. De bedrukte pennen van Zintuig zijn in ieder geval wel ongevaarlijk!

De bedrukte zwaailichten pennen van de Koninklijke Marechaussee
De Koninklijke Marechaussee is geen onbekende voor de relatiegeschenken branche. Steeds vaker gebruiken zij relatiegeschenken op open dagen om zo meer naamsbekendheid en ‘awareness’ te creëren. Dit maal ging het niet zoals gepland. De pennen die aan de bovenkant zijn voorzien van een bolletje met een flitslampje zijn gevaarlijk voor ‘pen sabbelaars’. Leverancier Toppoint, die dit jaar de prijs kreeg voor beste leverancier van 2011, en Defensie waarschuwen dat het bolletje boven op de bedrukte pennen kan loslaten of scheuren. Dit is gevaarlijk voor mensen die ervan houden om op pennen te sabbelen. In totaal bestelde de Koninklijke Marechaussee ruim 40.000 bedrukte pennen. Duizenden bedrukte pennen zijn al uitgedeeld tijdens de Marinedagen in Den Helder. De rest gaat terug naar Lensen Toppoint. Wij hebben regelmatig contact met Toppoint en wij zijn ervan overtuigd dat zij dit op een goede manier zullen oplossen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s