Categorieën
Gebruikers vertellen Nieuws & weetjes

Het verhaal achter de rugzakjes van Relaxx by Backpack

rugzakjes als relatiesgeschenkRelaxx by Backpack is een kleine onderneming die ongeveer 1,5 jaar geleden opgezet is. Zij verzorgen kinderfeestjes en groepsactiviteiten. Relaxx by Backpack wilde het gemak van het bedrijf benadrukken. Voor ieder budget kunnen zij iets leuks regelen. Van een kortdurende activiteit tot een volledig dagprogramma. Alles is mogelijk! Vandaag een artikel van Haitske Vissers van Relaxx by Backpack.

Rugzakjes benadrukken de propositie van Relaxx by Backpack
Omdat we voornamelijk actief bezig zijn kwamen we uiteindelijk uit bij Relaxx by Backpack. Daar horen natuurlijk rugzakjes bij. We hebben vervolgens rugzakjes besteld en dat bleek een groot succes te zijn. Alle kinderen krijgen bijvoorbeeld bij een kinderfeestje een gevuld rugzakje mee en het rugzakje mogen ze nadien mee naar huis nemen. De kinderen reageren altijd heel enthousiast op het rugzakje en zijn vaak helemaal verbaasd dat ze het rugzakje mogen houden. Ook krijgen we vaak nadien nog hele leuke verhalen te horen over de rugzakjes zoals dat het bijvoorbeeld een rage is op school want iedereen wil zo’n rugzakje hebben. En voor ons meteen hele goede reclame want als de kinderen enthousiast thuis komen en na een tijdje zelf jarig zijn en zeggen dat ze eenzelfde feestje willen hoeven de ouders alleen nog maar het rugzakje te pakken en weten ze ons direct te vinden. Ook geeft het altijd een leuk effect als er grote groepen kinderen lopen met allemaal een rugzakje van ons. Ook dit geeft weer goede mond tot mond reclame.

Tevens wil ik van deze mogelijkheid gebruik maken om iedereen van Zintuig te bedanken voor de uitstekende service. In de maanden mei en juni hebben we het zo enorm druk gehad dat we voor we er erg in hadden nagenoeg door onze rugzakjes heen waren. Een spoedbestelling bij Zintuig en binnen een paar dagen hadden we weer nieuwe rugzakjes op voorraad. Super!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s