Categorieën
Nieuws & weetjes

Welke relatiegeschenken mogen er niet ontbreken tijdens een picknick?

Veel bedrijven gebruiken promotionele artikelen als een brug voor een nieuw contact. Heeft u het ooit overwogen om relatiegeschenken te gebruiken op bedrijfsevenementen zoals barbecues en picknicks? Met behulp van ‘aangepaste’ relatiegeschenken boekt u heel veel succes op een bedrijfsevenement. Stel u verstuurt een uitnodiging naar uw nieuwe klanten van de afgelopen drie maanden om te komen picknicken of iets dergelijks. Bedruk deze relatiegeschenken met een logo en boek succes! Welke relatiegeschenken mogen dan zeker niet ontbreken?

beachspel als relatiegeschenken bedrijfsevenementBeachspel
Dit beachspel mag natuurlijk niet ontbreken. Spellen en sporten verbroederen. Het is toch hartstikke leuk om met uw nieuwe klanten een wedstijd te houden? Uw klanten zullen dit niet verwachten en juist dat maakt het zo leuk!

Picknick deken
picknick deken als relatiegeschenkDeze extra grote picknick deken is speciaal voor u geslecteerd vanwege zijn afmeting. Deze picknick deken is maar liefst 1,27 x 1,52 meter! Zo heeft u altijd genoeg ruimte om te zitten en te genieten. Door middel van zeefdruk is het mogelijk om uw picknick deken te bedrukken!
flesjes bronwater als relatiegeschenk
Flesjes water
Flesjes water met uw logo mogen natuurlijk niet ontbreken. Iedereen zal genieten van deze heerlijke verfrissing. De flessen zijn voorzien van twist-off doppen en bevatten natuurlijk bronwater.

Zonnebrillen
zonnebril relatiegeschenken ZintuigBedruk deze zonnebril met de naam van uw bedrijf en verhoog zo het plezier tijdens uw picknick. Het zijn de kleine dingen die belangrijk zijn. Deze zonnebrillen zullen gewaardeerd worden door uw klanten. Tevens zullen ze deze ook in hun eigen omgeving gebruiken waardoor zij reclame maken voor uw bedrijf.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s