Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken: waarom eigenlijk, wanneer en voor wie?

rs natural cosmetics relatiegeschenkenRelatiegeschenken, waarom doen we dat eigenlijk? Om elkaar een plezier te doen? Om een goed blaadje te halen? Om de relatie te versterken? Er zijn verschillende redenen en bij elke reden past een ander geschenk. Zo geeft u uw relatie alleen een pen als u een volstrekt nieuwe en andere pen te bieden hebt dan welke de relatie tot dat moment al gebruikt binnen en buiten zijn bedrijf. Juist dan bied u uw relatie de kans zich nog beter te profileren in de markt.

Originele relatiegeschenken met een enorme aantrekkingskracht
Er zijn ook meer persoonlijke geschenken. Iets waar uw relatie niet persé een zakelijke link mee legt, maar waar hij ook in zijn privéleven plezier van kan hebben. Bijvoorbeeld een mooie, stevige paraplu in bedrijfskleuren. Of een goed passende sweater of fleecejas met subtiel logo voor een outdoor event. Maar ook een pakketje verzorgingsproducten, bijvoorbeeld voor de kerst, kan een mooi geschenk zijn. Daar hebben je relaties (en hun thuisfront) zowel privé als zakelijk plezier van, want door een goede persoonlijke verzorging kom je zakelijk ook goed uit de verf. Kies bijvoorbeeld producten van Rituals, Weleda of RS Natural Cosmetics. Pure verwennerij voor een blije en tiptop verzorgde relatie!

p.s. Natural Cosmetics zijn erg in trek!

Advertentie

Één reactie op “Relatiegeschenken: waarom eigenlijk, wanneer en voor wie?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s