Categorieën
Nieuws & weetjes

Relatiegeschenken handel richt zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen

PPP MVO relatiegeschenkenHet PPP-bestuur heeft zich de afgelopen maanden gebogen over een nieuw MVO-certificaat, dat PPP-leden kunnen behalen om zich beter te onderscheiden in de markt. Omdat eindklanten steeds meer waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, heeft PPP een certificatietraject ontwikkeld, dat afgerond zal worden met een audit. Op dit ogenblik is het project nagenoeg afgerond. Het bestuur zal u binnenkort van alle benodigde informatie voorzien.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen certificaat
Een goed initiatief!  Te meer omdat de handel in relatiegeschenken door velen wordt gezien als de handel in nutteloze weggevers die niets bijdragen en alleen maar vervuilen. Zintuig.nl is het hier niet mee eens, relatiegeschenken zijn, mits goed ingezet, een zeer krachtige ondersteuning van een marketing boodschap.

Neemt niet weg dat het merendeel van de relatiegeschenken  in lage lonen landen wordt gemaakt met alle gevolgen van dien. Het is bekend dat in China de milieu eisen en de arbeidsomstandigheden op een ander niveau liggen dan in west Europa. Dat de Nederlandse relatiegeschenken bedrijven zich nu MVO certificeren is derhalve een goed plan. Zintuig.nl zal uiteraard het certificaat gaan voeren zodra dat kan. Echter hebben wij al een voorsprong genomen door een aantal bomen te kopen die de “vervuiling” van onze website goedmaakt. Meer informatie hierover vind je op Cleanbits.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s