Categorieën
Nieuws & weetjes

Het verhaal van een kenner: Moeders en relatiegeschenken

baby en kind relatiegeschenkenKrijgen baby’s relatiegeschenken? O, ja zeker wel. Baby’s krijgen blijde boxen. Met daarin een wegwerpluier van het merk x, een pakje billendoekjes van het merk Y. En natuurlijk nog allerhande gezond voedsel voor de kleine spruit. Worden wij moeders daar blij van ? Nauwelijks. We gebruiken de luier, het papje, hapje en sapje en….draaien ons om om de aanbieding van de plaatselijke supermarkt te kopen. Wij moeders zijn namelijk niet gek.

Relatiegeschenken voor moeders en kinderen
Denk niet na het lezen van bovenstaande zinnen: ‘Aaah, ik moet dus de moeder zelf verwennen, daar zal zij wel gevoelig voor zijn.’ Want niets is minder waar. Ik kan u verzekeren dat heel wat moeder-verwenpakketten achter in de kast staan te wachten op de fancyfair van de basisschool. Wij moeders houden namelijk niet van: lavendel, rozen, kamperfoelie, of exotisch. Wij hebben zo onze eigen favorieten. Denkt u nu: maar zo’n schattige knuffel, dat zal de moeder toch welwillend maken voor mijn product? Helaas, al weer mis gedacht. Die knuffel komt ergens achter op de commodeplank. Wij hebben er al teveel. En onze baby kiest straks, als hij zelf een peuter is geworden, geheel zelfstandig z’n lievelingsknuffel uit. En op basis waarvan een peuter bepaalt wat zijn lievelingsknuffel is, is een mysterie, zo groot als de melkweg.

Wat dan wel? Met welk relatiegeschenk kun je nu met goed fatsoen aankomen?
Hier is de gouden tip: Handige spullen, die een moeder nodig heeft, en die op de een of andere manier altijd verdwijnen. Dus: zo’n handig bakje waar een pakje drinken in kan. Een leuk plastic bordje, een strandbal, een zonne-petje( mag gerust met opdruk) want die raak je altijd kwijt. Hetzelfde geldt voor: mutsen, wanten, dasjes en sokjes. Keus genoeg! Natuurlijk zijn we ook blij met een hele grote slab (zitten op de een of andere manier altijd in de was). Of een rompertje of een t-shirt. Zelfs als de opdruk ons niet bevalt zullen we het gebruiken. De opdruk verstoppen we onder een vestje!

Dus: tip van www.babyenkind.nl: “Geef ons moeders relatiegeschenken waar we wat aan hebben, en we zullen glimlachend aan jullie denken.”

Advertentie

Één reactie op “Het verhaal van een kenner: Moeders en relatiegeschenken”

Helemaal mee eens, en ik kan het weten als moeder. Al die meuk word je echt niet blij van, want in de kraamtijd word je overspoeld met van alles en nog wat.

Gebruikers artikelen juich ik wel erg toe, kinderen krijgen is al duur genoeg en elk handig gebruikers artikel is dan van harte welkom, Als de melkfabrikanten nou iets afspreken met de fles fabrikanten en samen 1 product in zo’n baby doos doen das wel handig. De reclame rompertjes heb ik wel gebruikt. En de spuugdoekjes, speenkoordjes enz.

Maar bij de 2e die op komst was heb ik geen babydozen meer aangevraagd, want ik was niet zo te spreken over de inhoud en kwaliteit. Als eigenaar van een duurzame webshop wil ik ook graag minder maar wel goede dingen ontvangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s