Categorieën
Nieuws & weetjes

Een waterfles als duurzaam relatiegeschenk

ONEforONe waterflesDe relatiegeschenkenmarkt is groots en veelzijdig in Nederland. Wel is er een nieuwe trend te signaleren, namelijk duurzame relatiegeschenken. Duurzame relatiegeschenken zijn producten die of wel duurzaam zijn vervaardigd of bijdragen aan een betere wereld door een duurzame levensstijl te bevorderen. Een mooi duurzaam relatiegeschenk is de ONEforONE Waterfles, deze fles is speciaal ontwikkeld als een gezond en milieuvriendelijk alternatief voor plastic waterflesjes. De fles is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is daarom sterk, licht en recyclebaar.

Met iedere waterfles die u uw relaties of personeel geeft, helpt u tevens iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater. Voor u heeft de drinkfles ook vele voordelen. De fles is BPA-vrij, een giftige stof die vrijkomt in veel plastic flessen. Verder is de fles door de grote opening eenvoudig te vullen en schoon te maken.

De waterflessen kunnen worden bedrukt met een logo of tekst. Ook is het mogelijk om individuele namen te graveren (zie plaatje). De levertijd bedraagt ongeveer anderhalve week. Zonder bedrukking kunnen de flessen dezelfde werkdag worden verstuurd. Doordat de flessen zowel duurzaam als multifunctioneel zijn, kunnen de flessen door uw relaties en werknemers veelvuldig worden gebruikt, welke de zichtbaarheid van uw bedrijf uiteraard ten goede komt. Een mooi duurzaam relatiegeschenk mét een mooi verhaal.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s