Categorieën
Producten & gadgets

De mensen achter uw merk verdienen ook een beetje rust!

cocktailset relatiegeschenkenEen merk is het hele jaar door aan het presteren. Iedereen verdient een onderbreking en een moment van rust. De Amerikanen vieren elk jaar op 4 juli ‘Independence day’. De Fransen vieren op 14 juli ‘ La quatorze Juillet’. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de sfeer tijdens de zomer gemoedelijker is dan tijdens de winter periode. Waardeer uw werknemers met behulp van relatiegeschenken. Waardering is belangrijk voor iedereen!

Hoe kunt u uw waardering uiten aan uw klanten?
Eten en drinken behoren tot de primaire behoeften van de mens. Waarom gebruikt u deze behoeften niet voor uw relatiegeschenken? Zo kunt u ervoor kiezen om uw werknemers een fles wijn te geven met een zelfgemaakt wijnetiket. Leuke tip toch? Combineer meerdere relatiegeschenken en verwerk  deze in een pakket. Denk aan een fles wijn met een picknickmand en fruitmand. Dat soort relatiegeschenken worden altijd goed ontvangen. Tevens heeft het niet alleen effect op uw werknemers maar ook op de omgeving van uw werknemers. Andere voorbeelden van originele relatiegeschenken zijn reisartikelen. Iedereen houdt van reizen en koffers hebben mensen nooit genoeg. Toon uw waardering aan uw werknemers. Dat is belangrijk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s