Categorieën
Nieuws & weetjes

5 effectieve relatiegeschenken voor tijdens de zomer periode!

relatiegeschenken zomerNog een aantal dagen en dan is de zomer officieel begonnen! De schoolvakanties beginnen en een tijd van rust is voor veel mensen aangebroken. Het weer wordt langzaam beter en veel mensen gaan lekker op stap richting het strand of parken. Een goede relatiegeschenken campagne maakt gebruik van het zomerse gevoel. In dit artikel leest u over 5 effectieve relatiegeschenken voor tijdens de zomer.

1. Strandtassen
Bedruk strandtassen met een originele tekst of een bedrijfslogo. Laat een promoteam deze tassen uitdelen op het strand of bij pretparken. Zorg ervoor dat u kwalitatieve strandtassen weggeeft. Zo heeft uw doelgroep er echt wat aan!

2. Baseball caps
Petten zijn weer terug in de mode. Baseball caps staan erg stoer maar bieden ook bescherming tegen de zon. Zorg ervoor dat u een stoere baseball cap weggeeft die mensen ook echt willen dragen. Baseball caps vergroten het bereik van uw boodschap. Ook mensen die geen baseball cap hebben zien uw bedrijfsnaam!

3. Frisbee
Frisbees zijn weer helemaal in! Zowel kinderen als volwassenen genieten van een frisbee. Bedruk uw frisbees met uw bedrijfslogo. Frisbees zijn ideale give aways.

4. Strandballen
Strandballen zijn relatief goedkope relatiegeschenken. Bedruk uw strandballen en deel ze uit op campings, stranden, zwemparken, etc. Strandballen zijn leuk voor jong en oud!

5. Isolerende houder voor blikjes
Isolerende houders zorgen ervoor dat blikjes en flesjes koel blijven bij warm weer. Iedereen heeft recht op een verfrissend drankje op een warme zomerdag. Speel hier op in!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s