Categorieën
Nieuws & weetjes Pennen & potloden

De balpen blijft populair

balpen als relatiegeschenkSinds lange tijd is de balpen een van de populairste relatiegeschenken. Opvallend eigenlijk, want wat maakt die ordinaire pen toch zo gewild?

De officiële balpen!
De balpen stamt officieel uit 1938, een slimme Hongaarse journalist genaamd Lasylo Biro presenteerde de eerste balpen en maakte dit idee tot een een commercieel succes. Anno 2011 schrijven we natuurlijk steeds meer digitaal, en dat zou toch doen vermoeden dat de pen op zijn retour raakt, maar dat lijkt nog niet het geval te zijn. Nog altijd maken we regelmatig kleine notities op de ‘analoge’ wijze met een kladblokje in de hand. Als relatiegeschenk blijft de balpen in veel gevallen een goede keuze.

Het voordeel is dat bijna iedereen balpennen gebruikt, een balpen als relatiegeschenk is dan ook voor vrijwel iedereen een bruikbaar product. Daarnaast zijn pennen makkelijk mee te geven, mee te geven. Ook komen balpennen vaak terecht op een zichtbare plek, bijvoorbeeld op het bureau of op een balie. Ten slotte is de balpen een laagdrempelig en goedkoop relatiegeschenk, dat ook voor minder kapitaalkrachtige bedrijven makkelijk in grotere getale te bestellen is. Kortom, het leven van de balpen als succesvol relatiegeschenk is nog voorlopig nog geen verleden tijd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s