Categorieën
Nieuws & weetjes

Kinderdagverblijven zijn erg actief in de relatiegeschenken branche!

kinderdagverblijf en relatiegeschenkenKinderdagverblijven bestellen steeds vaker relatiegeschenken.Zij zijn hele makkelijke klanten. Zij kiezen vaak voor onbedrukte relatiegeschenken, maar als zij een relatiegeschenk willen bedrukken, krijgen relatiegeschenken aanbieders daar vaak alle ruimte voor. “Verzin maar wat leuks” of “Daar hebben wij helemaal geen verstand van” is iets wat wij vaak horen. Het zijn leuke en spontante klanten!

Wat bestellen kinderdagverblijven?
McDonald’s is erg slim in het aantrekken van jonge mensen. Denk aan een ‘happy meal’. Veel kinderen vinden het eten van McDonald’s niet bijzonder. Echter het cadeautje vinden zij fantastisch. De kinderdagverblijven bevinden zich in een branche die hevig concurrentie ondervindt. Zij moeten zich onderscheiden ten opzichte van een concurrerend kinderdagverblijf, die een aantal straten verderop is gesitueerd. Om deze strijd aan te gaan, maken zij gebruik van relatiegeschenken. Zij maken vaak een selectie uit één van de volgende relatiegeschenken. Voor deze branche is het handig om als relatiegeschenken aanbieder een speciale categorie aan te maken. Zij kiezen voor relatiegeschenken die kinderen leuk vinden. Deze relatiegeschenken bedrukken zij met een bedrijfslogo, zodat het voor de ouders zichtbaar is wie het cadeautje heeft gegeven. Kinderen houden van cadeau’s!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s