Categorieën
Health

Stappentellers als gezond promotioneel artikel!

stappenteller relatiegeschenkenDe zomer is aan het doorbreken. Het wordt tijd om de belofte van het hardlopen waar te maken. Het gaat steeds minder regen en een week telt toch echt 7 dagen. De tijd voor smoesjes is afgelopen. De stappenteller is een leuk promotioneel artikel om uw relaties of werknemers naar een gezonder leven te leiden. Een stappenteller kunt u altijd bedrukken. Zo zullen uw relaties uw bedrijf bedanken, omdat u ervoor heeft gezorgd dat zij naar buiten gaan om te sporten.

Waarom een stappenteller?
Een stappenteller telt het aantal voetstappen dat een gebruiker in een bepaalde periode maakt. Met name om de conditie te verbeteren of om af te vallen zijn stappentellers zeer effectief. Vanaf 10.000 stappen is gewichtsreductie mogelijk. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van uw conditie. Er zijn legio voorbeelden van gebruiksmogelijkheden voor de stappentellers. Zo kunt u de stappenteller inzetten tijdens een sportdag of wedstrijden houden wie de meeste stappen in één week heeft gemaakt. Daarnaast kan het ook symbolisch worden gebruikt om iemand in het zonnetje te zetten. Een opdruk met ‘jij hebt enorme stappen gemaakt’ zal zeker worden gewaardeerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s