Categorieën
Tassen & hoesjes

Koeltassen voor de warme zomer dagen

Koeltas relatiegeschenkHeeft u ook wel eens het gevoel alsof de dagen steeds sneller voorbij gaan? Wees gerust u bent niet de enige! De zomer zit er aan te komen en het wordt weer tijd voor zomerse relatiegeschenken. Biedt uw relaties of werknemers verkoeling met een koeltas. Een dagje naar het strand of een lange wandeling, het kan allemaal. Uw drinken blijft lekker koel!

Warme dagen en koud drinken
Tijdens de zomer is de temperatuur erg hoog in Nederland. Het is belangrijk dat u op warme dagen veel drinkt. Een koeltas is dan hartstikke nuttig. Het biedt niet alleen verkoeling als u de koeltas om uw schouder draagt maar houdt tevens uw drinken koel. Het online aanbod aan koeltassen is heel divers. Ze zijn er in verschillende kleuren en modellen. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen! Wist u dat relatiegeschenken een positief effect hebben op uw imago? Een relatiegeschenk werkt tweeledig. Uw relatie zal uw waardering appreciëren, terwijl zij tegelijkertijd uw relatiegeschenk op een positieve manier promoten. Koppel uw relatiegeschenk aan een seizoensperiode van het jaar en slaag met uw relatiegeschenk. Koeltassen bieden niet alleen verkoeling maar ook een ‘boost’ voor het imago van uw bedrijf!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s