Categorieën
Nieuws & weetjes

”Feiten over zakelijke relatiegeschenken voor zakelijke vrouwen.”

vrouwen relatiegeschenkenDe vrouw heeft haar plek verdiend in de zakelijke sector! Het is tijd dat zij hiervoor worden beloond. Het is erg belangrijk om met zorg te zoeken naar een geschikt relatiegeschenk voor de desbetreffende dame. Het weggeven van relatiegeschenken is een mooie manier om problemen op te lossen en fouten te voorkomen. Tevens is waardering voor iedere werknemer of relatie belangrijk.

Verdiep u in uw vrouwelijke collega’s
Bestel een relatiegeschenk die uw vrouwelijke collega’s of relaties ook hadden besteld. Vergeet niet dat u nóóit relatiegeschenken moet geven, die verpakt zitten in een lelijke doos waardoor het lijkt alsof u het cadeau bij de vuilnisbelt hebt opgehaald. Het geschenk hoeft ook niet absurd duur te zijn, een duur merk is echt niet nodig. Cliché relatiegeschenken zijn ook uit den boze. Rose is een mooie kleur maar niet bij voorbaat een geschikte kleur voor een relatiegeschenk, omdat vrouwen van rose houden. Dit soort cliché’s komen vaker voor dan u denkt…
Wees zeer zorgvuldig met het kiezen van het juiste cadeau. Pennen bedrukken is een optie? Zorg dat uw relatiegeschenken de interesse van uw doelgroep kruisen. Zet uw vrouwelijke collega’s in het zonnetje. Geef uw collega’s een blijk van oprechte waardering!

Terug naar uw vrouwelijke collega’s. Als u eenmaal voor een relatiegeschenk hebt gekozen, kunt u rekening houden met de verpakking en eventueel een handgeschreven brief op de doos plakken. Vrouwen hebben meer smaak dan mannen. Dat betekent dat zij het  meer waarderen als u ‘extra’ tijd stopt in uw relatiegeschenk. Presentatie is belangrijk. Verdiep u in uw doelgroep. Dat zal het effect van uw relatiegeschenk versterken1

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s