Categorieën
USB sticks & gadgets

Basis informatie over uw USB sticks!

USB sticks als relatiegeschenkUSB sticks, die ook wel bekend staan als flash-drives, is een extern opslagmedium voor de computer. In de USB stick zit een flashgeheugen waar u bestandjes op kunt zetten. U sluit de stick aan op de computer en de USB stick wordt voorzien van stroom door computer via de USB aansluiting. De eerste USB stick verscheen eind 2000 met een capaciteit van 8mb. Tegenwoordig zijn er zelfs USB sticks beschikbaar op de markt met een capaciteit van 128 GB.

Veiligheid
Een USB stick is klein en het is erg makkelijk om deze kwijt te raken. De vinder zou de gegevens op de USB stick kunnen lezen. Om dit te voorkomen zijn er verschillende manieren om de opgeslagen date te beveiligen. Zo kunt u de USB stick beveiligen met een wachtwoord. Het versleutelen van de bestanden is ook een optie. Tegenwoordig kunt u de meeste usb sticks gebruiken als sleutelhanger waardoor u deze niet zo snel kwijtraakt.

Gebruik
USB sticks zijn zeer geschikt om als relatiegeschenk weg te geven. Ook is het een effectief promotieartikel om uit te delen op evenementen of beurzen. Bedruk uw USB sticks met een logo of boodschap en versterk de boodschap van uw bedrijf of dienst. Bij de betere relatiegeschenken webwinkels kunt u uw USB sticks helemaal ‘customizen‘ naar uw wensen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s