Categorieën
Gebruikers vertellen Nieuws & weetjes

Applaus voor de vrijwilligers!

Stichting ‘de Boei’ heeft onlangs opblaasbare clapsticks besteld om zijn vrijwilligers in het zonnetje te zetten. De opblaasbare clapsticks werden bedrukt met de tekst ‘Applaus voor de vrijwilligers!’. Tijdens de voetbalderby IJsselmeervogels – Spakenburg werden de relatiegeschenken overhandigd aan de toeschouwers van Bunschoten-Spakenburg. Een fantastisch voorbeeld van een geslaagd relatiegeschenk!

Stichting de Boei en de inzet van clapsticks
De primaire doelstelling van Stichting de Boei is het bevorderen en uitvoeren van het sociaal werk van de gemeente Bunschoten om bij te dragen aan het welzijn en zelfredzaamheid van de inwoners van de gemeente Bunschoten. Tijdens de derby tussen IJsselmeervogels en Spakenburg waren er ruim 8000 toeschouwers aanwezig. De wethouder Bert Koops was ook aanwezig een leidde het applaus in met een blauwe en een rode clapstick. Blauw is de kleur van VV Spakenburg en rood is de kleur van VV IJsselmeervogels. Het aanwezige publiek steunden het initiatief en onder leiding van een overdonderend applaus werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet!

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk? Kijk dan op de website van vrijwilligerswerk.nl.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s